Aktiespil

Spil på aktier som var det et hestevæddeløb!

1Vælg et aktiemarked 2 Spil på hvilke aktier som vil vinde eller tabe væddeløbet 3 Følg det live! Se hvordan dine spil klarer sig i løbet 4 Når markedet lukker, er løbet ovre, og spillet afgøres

Du kan deltage i spillet for helt ned til 10 kr

*100% velkomstbonus

Åbn en konto idag - så fordobler vi din første indbetaling med vores Velkomstbonus!

Du kan få op til 1.500 kr mere at spille for og få øjeblikkelig adgang til at spille alle vores Aktievæddeløbsspil.

Klik her for at få din Velkomstbonus

Vilkår

  • Når du vælger denne bonus og laver en kvalificerende indbetaling, modtager du en 100% velkomst bonus på op til 1.500 kr.
  • Denne bonus tilbydes kun, når du laver din første indbetaling, og du skal indbetale mindst 150 kr. for at udløse bonussen.
  • Denne bonus og den tilhørende indbetaling skal gennemspilles 5x før indbetaling, bonus og eventuelle gevinster kan udbetales fra kontoen.
  • Alle Heldags-, Halvdags- og Eventspil bidrager 100% til gennemspilningskravet for en specifik bonus, mens Livespil bidrager med 20% til gennemspilningskravet.
  • Hvis gennemspilningskravet ikke er opfyldt indenfor 60 dage fra bonussen aktiveres, udløber den.
  • Din velkomstbonus vil fremgå på din indbetalingsside, når du vælger "vælg bonus"-knappen. Hvis du er berettiget til flere end en bonus, vil alle bonusser til rådighed for dig blive vist. Vær omhyggelig med at vælge den bonus du ønsker.
  • Din bonus og den tilhørende indbetaling bliver tilskrevet din bonusbalance og fremgår her, indtil du har opfyldt gennemspilningskravene.
  • Skulle det ske, at din bonus ikke bliver tilskrevet automatisk, bedes du kontakte vores support før du begynder at spille. De vil så sørge for, at du får din bonus.
  • Vær opmærksom på, at vores system ikke vil tillade, at vi tilskriver dig en bonus, hvis du begynder at spille for den tilhørende indbetaling før din bonus er blevet tilskrevet manuelt.
  • Vores generelle bonus vilkår gælder også for denne bonus. Læs mere her.

Disse vilkår blev senest opdateret den 12.10.2016

På alle enheder

Desktop

Mobil

Tablet

BetOnFinance udbydes i samarbejde med Danske Spil på det danske spille marked. Spil på aktier er unikt i Danmark og udbydes ikke af andre såsom Bet365, 888sport, Tipico og Unibet. Disse er bookmakere / betting virksomheder med speciale i sportsvæddemål eller Oddset, online casino og poker, og har ikke danske spil på aktier.

Vores produkt er ikke binary options (binære optioner) som du kan finde på plus500 og 24option eller lignende finansielle betting websider. Vi er heller ikke en investeringsforening, eller et sted hvor du kan handle aktier online. Vi tilbyder sjove puljespil på aktiemarkeder og enkelt aktier, og er ikke et produkt til opsparing eller aktieinvestering.

Ideen med BetOnFinance.dk er at gøre aktiemarkederne tilgængelige for alle. Både for dem, der har lyst til at spille 10 kr. på en outsider, eller dem som smider flere tusinde kroner på odds favoritter. Du spiller ikke mod huset, men i stedet om puljen, hvilket gør at odds er flydende.

Vi har flere spil hver dag, hvilket gør vores produkt til ren underholdning, og ikke en langsigtet investeringsmulighed. Desuden er vores aktiegevinster skattefrie, da vi har licens under Spillemyndigheden og dine spil klassificeres som væddemål (ikke investeringer). Vi bruger de største aktier på det danske Nasdaq C20 og de amerikanske aktiemarkeder, såsom S&P500, Nasdaq og Dow Jones. Man kan spille på aktier som Novo Nordisk, Maersk, Vestas eller Bavarian Nordic, til Tesla, Apple og Facebook. Husk, spil for sjov og for penge du har råd til at tabe.